Trainingsacteur

Ik acteer en jij leert. Als trainingsacteur ondersteun ik een trainer of docent door het gedrag van een cursist, klant, medewerker of leidinggevende na te spelen met bijvoorbeeld een klacht, slecht nieuws of conflict. Ik speel in op jouw persoonlijke leerdoelen, en in mijn feedback geef ik feitelijk en betrokken terug wat mij is opgevallen. Ik bied een veilig platform om te oefenen en te leren met betrekking tot de praktijk. Als je mij als trainingsacteur inhuurt, krijg je een professional die zich dienstbaar opstelt tijdens jouw leerproces.

Na 1,5 jaar trainingsacteren in het onderwijs, voltooide ik in 2019 mijn opleiding tot trainingsacteur in het bedrijfsleven aan Theaterschool De Trap in Amsterdam. Naast het simuleren van een situatie en het geloofwaardig neerzetten van een personage, leerde ik diverse werkvormen en het geven van feedback. Tijdens de opleiding heb ik leren werken met onder meer Roos van Leary, Insights Discovery, ABC-gedrag en IPIE.

Ik heb ervaring op het gebied van: omgaan met lastig gedrag en agressie, feedback geven en ontvangen en diverse gesprekstechnieken zoals intake-, slecht nieuws, functioneringsgesprekken.

Samenwerken? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

{

Marion Hijmensen - de Bruijn, Organisatiecoach 2toGrow

De kracht van Rina als trainingsacteur is dat zij heel goed luistert naar wat de opdracht is, dus welk gedrag ze neer mag zetten en dit ook feilloos doet. Ze kijkt goed naar wat de cursist aankan, en daagt uit door te prikkelen, dus geeft ze het ook zeker niet cadeau. Daarentegen als je als cursist zelf goed omgaat met haar wensen en laat horen en zien dat je haar ziet, dan reageert ze daar heel mooi op! De feedback achteraf is heel specifiek waardoor de cursist goed verder kan! Fijn om mee te mogen werken!