Trainingsacteur

Als trainingsacteur ondersteun ik een trainer of docent door het gedrag van een cursist, klant, medewerker of leidinggevende na te spelen met bijvoorbeeld een klacht, slecht nieuws of conflict. Ik speel in op de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. Zelfreflectie en feedback staan hierbij centraal. Ik bied een veilig platform om te oefenen en te leren met betrekking tot de praktijk. Als je mij als trainingsacteur inhuurt, krijg je een professional die zich dienstbaar opstelt tijdens jouw leerproces.

Ik voltooide mijn opleiding tot trainingsacteur aan Theaterschool De Trap in Amsterdam. In deze opleiding kreeg ik inzicht wat trainingsacteren precies behelst. Naast het simuleren van een situatie en het geloofwaardig neerzetten van een personage is het ook noodzakelijk om kennis te hebben van diverse werkvormen, modellen en het geven van feedback. Tijdens de opleiding heb ik leren werken met onder meer Roos van Leary, Insights Discovery en IPIE.

Ik heb ervaring op het gebied van: omgaan met lastig gedrag en agressie, feedback geven en ontvangen, functionerings- en slecht nieuws gesprekken.

Wil je mij inhuren als trainingsacteur? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.