Selecteer een pagina

Persoonlijke Coaching

Heb je last van podiumvrees, angst, onzekerheid of andere negatieve gevoelens? Dan is persoonlijke coaching de aangewezen methode voor jou om hiervan af te komen. Als jouw persoonlijke coach maak ik gebruik van NLP technieken.

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met behulp van NLP leer ik jou hoe je negatieve gevoelens snel kunt omdraaien en vervangen door een positief gevoel. Je leert door middel van taal en communicatie invloed te krijgen op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen en beter te leren communiceren.

Wat kan je verwachten van persoonlijke coaching met NLP? In de meeste gevallen duurt de coaching niet langer dan drie sessies. In de eerste sessie leer je de basis NLP technieken die je nodig hebt om te leren grip te krijgen op je emoties.

Met deze technieken ben je vervolgens zelf in staat om allerlei zaken in je leven op een andere manier te beleven. Het belangrijkste is dat je leert om op een andere manier naar je emoties te kijken en deze anders te leren voelen.

Je begint met een telefonische intake. Hierin bespreken we samen wat precies je klachten zijn en wat je hier graag aan wilt doen. Tijdens dit gesprek maak ik een inschatting hoe goed NLP coaching bij je past en beslis jij of je de coaching bij mij wilt volgen. We maken dan meteen een afspraak voor de eerste sessie.

Het is in elk geval belangrijk om te weten dat NLP coaching geen therapie is. We gaan niet in je verleden graven, maar je gaat gelijk aan de slag om je beter te voelen. Het voordeel hierbij is, dat je meteen na de eerste sessie al met een positief gevoel naar huis gaat. Tijdens ons telefoongesprek vertel ik je hier graag meer over.