Spirit in Motion

Met veel plezier verdwaalde Rina eind jaren ’90 in de podiumkunsten, waar ze haar eerste stappen maakte als performer in dans en theater. Tussen 2010 en 2016 werkte ze bij verschillende theatergezelschappen als dansdocent en later als choreograaf. Ze maakte vele dansstukken, o.a. voor musicalproducties ‘The Addams Family’, ‘3 Musketiers’ en ‘Fame’. Daarnaast speelde ze in diverse theaterstukken zoals ‘Blood Brothers’ en ‘Mirad, een jongen uit Bosnië’.

Tussen 2015 en 2019 was Rina initiatiefnemer van Blooming Talents, een coachingsprogramma in dans en beweging voor tieners. Samen met gastdocenten verzorgde ze lessen in choreografie, dans, mindfulness en meditatie. Al snel werd meditatie een vast onderdeel van al haar danslessen, een gewoonte waarmee ze opgroeide.

In 2016 introduceerde ze haar eerste spirituele lessenreeks voor het basisonderwijs; een praktisch programma waarin kinderen op laagdrempelige wijze kennismaken met mindfulness, mediteren en affirmeren in de klas. Een jaar later bracht ze haar tweede spirituele programma naar de zorg, gericht op jonge patiënten en hun ouders.

Rina werkt als coach, healer en gastdocent. Haar grote passie is het begeleiden van (jonge) mensen naar zelfbewustzijn, ondersteunt met onder meer dans, muziek en affirmaties. Ze volgde opleidingen in NLP, Laban Bewegingsanalyse, Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), Neurologische Muziektherapie en I AM.

Ze is als Chilljuf verbonden aan verschillende kinderziekenhuizen, zorgklinieken en scholen. Ook verzorgt ze gastlessen en workshops voor groepen en in het bedrijfsleven.

 

Over Rina

Ik heb maar drie dingen te leren: eenvoud, geduld, mededogen. Deze drie zijn je grootste schatten