Spirit in Motion

Met veel plezier verdwaalde Rina eind jaren ’90 in de podiumkunsten, waar ze haar eerste stappen maakte als performer in dans en theater. Tussen 2010 en 2016 werkte ze bij verschillende theatergezelschappen als dansdocent en later als choreograaf. Ze maakte vele dansstukken voor o.a. musicalproducties en speelde in diverse theaterstukken.

Tussen 2015 en 2019 was Rina initiatiefnemer van ‘Blooming Talents’, een coachingsprogramma in dans en beweging voor tieners. Samen met gastdocenten, verzorgde ze lessen in choreografie, dans, mindfulness en meditatie. Al snel werd meditatie een vast onderdeel van al haar danslessen, een gewoonte waarmee ze opgroeide.

Rina werkt als healer, coach en gastdocent. Haar grote passie is het begeleiden van (jonge) mensen naar zelfbewustzijn, ondersteunt met o.a. muziek, dans en affirmaties, Ze volgde opleidingen in NLP, Laban Bewegingsanalyse, Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), Neurologische Muziektherapie en I AM.

In 2016 introduceerde ze haar eerste spirituele lessenreeks voor kinderen in het basisonderwijs. Een praktisch lesprogramma in de klas waarbij kinderen op laagdrempelige wijze kennismaken met mindfulness, mediteren en affirmeren. Een jaar later bracht ze haar tweede programma naar de zorg, voor kinderen en hun ouders.

Rina is als chilljuf verbonden aan verschillende kinderziekenhuizen, zorgklinieken en scholen. Ook verzorgt ze gastlessen en workshops voor groepen en in het bedrijfsleven.

 

Over Rina

Ik heb maar drie dingen te leren: eenvoud, geduld, mededogen. Deze drie zijn je grootste schatten