Spirit in Motion

Met veel plezier verdwaalde Rina eind jaren ’90 in de podiumkunsten, waar ze haar eerste stappen maakte als performer in dans en theater. Tussen 2010 en 2016 werkte ze bij verschillende theatergezelschappen als dansdocent en later als choreograaf. Ze maakte dansstukken voor musicals ‘The Addams Family’, ‘Fame!’ en ‘3 Musketiers’. Daarnaast speelde ze in diverse theaterstukken waaronder ‘Mirad, een jongen uit Bosnie’ en ‘Blood Brothers’ van Greg & Baud Productions. Acteren doet ze nog steeds graag, in het theater en in het bedrijfsleven als trainingsacteur.

Rina was tussen 2015 en 2019 initiatiefnemer van ‘Blooming Talents’, een coachingsprogramma in dans en beweging voor tieners. Samen met gastdocenten (o.a. Manon Beernaert, Juvat Westendorp en Rinus Sprong), verzorgde ze lessen in dans/beweging, choreografie en meditatie. Al snel werd meditatie een vast onderdeel van al haar danslessen, een gewoonte waarmee ze opgroeide.

Haar eigen ervaring met mantra meditatie breidde ze uit met studies in NLP, Laban Bewegingsanalyse, Neurologische Muziektherapie en I AM training.

In 2016 introduceerde ze haar eerste spirituele lessenreeks voor kinderen, Chillen kun je leren in het basisonderwijs. Een praktisch lesprogramma in de klas waarbij kinderen op laagdrempelige wijze leren mediteren en affirmeren. Een jaar later bracht ze haar tweede programma naar de zorg, voor kinderen en hun ouders.

Rina is als chilljuf verbonden aan verschillende ziekenhuizen, klinieken en scholen. Haar openheid en humor maken haar een geliefd docent bij kinderen.

Over Rina

Ik heb maar drie dingen te leren: eenvoud, geduld, mededogen. Deze drie zijn je grootste schatten