Danscoach

Als dans/bewegingscoach verzorg ik workshops en clinics, waarbij deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Je hoeft hiervoor geen danservaring te hebben of choreografie├źn te onthouden.

De clinic bestaat uit een combinatie van coaching en beweging en onderscheidt zich van andere vormen van coaching, doordat het lichaam en haar expressie-mogelijkheden betrokken worden. Dans, beweging en ademhaling zijn de middelen tot bewustwording.

Daar waar ons ‘hoofd’ graag oordeelt, analyseert en wegstopt, geeft ons lichaam vaak zuiver patronen en blokkades weer. De (dans)bewegingen worden afgewisseld met korte gesprekken waarin over de danservaring wordt gereflecteerd.

Ik verzorg de clinic aan groepen, onder andere op scholen. Ook geef ik workshops bijvoorbeeld als onderdeel van een teambuilding of themadag. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met mij op.

{

Frits van Erven Dorens, docent speciaal onderwijs, Leo Kannercollege Leiden

Jouw workshops waren een groot succes. Van wat ik zelf heb gezien, ben je erin geslaagd die grote groep kinderen voor het merendeel in beweging te krijgen, en dat is een compliment waard! Voor velen was het schouders masseren tijdens de opwarming een geheel nieuwe ervaring en ik hoop dat ze daarmee een zekere angst hebben overwonnen. De spontane polonaise na afloop gaf voor mij aan dat de dag een succes was. Heel veel dank nogmaals voor je inzet en prestatie!