Chillen kun je leren & Chilljuf online

Mediteren is sinds mijn jeugd een onderdeel van mijn leven. Na enkele jaren workshops en trainingen geven, introduceerde ik in 2016 mijn eerste spirituele lessenreeks voor kinderen in het basisonderwijs: Chillen kun je leren. Kinderen en tieners maken op praktische wijze kennis met mediteren en affirmeren.

Niet veel later introduceerde ik mijn zorgprogramma voor jonge patiënten en hun ouders. Chillen kun je leren in de zorg brengt kinderen ontspanning, troost en afleiding gedurende de periode dat zij in een ziekenhuis liggen. Als chilljuf ben ik verbonden aan verschillende scholen, kinderziekenhuizen en klinieken. Ook verzorg ik op aanvraag in-company workshops voor groepen, onder andere in het bedrijfsleven.

Chilljuf online bestaat onder meer uit ‘live’ online meditaties voor gezinnen, meditaties voor jongeren, audio meditaties en meer!

Heb je interesse in een proefperiode op jouw school, in het ziekenhuis of kliniek? Wil je meer weten over Chillen kun je leren of Chilljuf online? Neem dan contact met mij op.

{

Annemieke Broere: leerkracht OBS Koningin Wilhelmina, Lekkerkerk

Voor mij een nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken ging zo rustig en respectvol, dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!

“Children see magic because they look for it”

Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program

Chillen in het bedrijfsleven

{

Diane van Veen, Communicatieadviseur Gispen

Rina heeft diverse meditatieworkshops gegeven voor de collega’s bij Gispen. De workshops zijn erg goed bevallen bij iedereen die eraan deel heeft genomen. Het is natuurlijk wat ongemakkelijk om met je collega’s in een ruimte te zitten en je ogen dicht te doen en op je ademhaling te focussen maar Rina stelde iedereen op het gemak. Ze leidde de workshops heel rustig en duidelijk en wist precies waar ze het over had en waar je tegenaan kon lopen. Ik was erna heel ontspannen en pas sommige oefeningen nog wel eens toe. Ik raad deze workshops zeker aan voor iedere werkgever die zijn werknemers handvaten voor focus en ontspanning wil geven.