Tiny Wisdom Program

Meditatie is sinds mijn jeugd een onderdeel van mijn leven. In 2016 introduceerde ik mijn eerste spirituele workshops voor kinderen in het basisonderwijs. Ik leer kinderen op laagdrempelige wijze kennismaken met mediteren en affirmeren. Tiny Wisdom Program bestaat uit praktische oefeningen die we in de klas uitvoeren. Alle kinderen kunnen meedoen.

Mijn zorg-programma is gericht op jonge patiënten en hun ouders. Dit programma van Tiny Wisdom helpt kinderen om te gaan met ziekte, pijn, onzekerheid en andere vervelende gedachten en gevoelens. Het doel is om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Als ‘chilljuf’ en coach ben ik verbonden aan verschillende scholen, kinderziekenhuizen en klinieken. Ook verzorg ik op aanvraag in-company workshops voor groepen.

Wil je meer weten over mijn programma’s of heb je interesse in een proefperiode op jouw school, in het ziekenhuis of kliniek? Neem dan contact met mij op.

 

” Voor mij een nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken, masseren ging zo rustig en respectvol dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!”

 

Annemieke Broere,

Leerkracht KWS Lekkerkerk

Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program

“Children see magic because they look for it”