Tiny Wisdom Program

Spiritualiteit en met name mediteren is sinds mijn jeugd een onderdeel van mijn leven. Na enkele jaren workshops en trainingen geven, introduceerde ik in 2016 mijn eerste spirituele programma voor kinderen en jongeren. Tiny Wisdom Program bestaat uit praktische lessen voor het (basis)onderwijs, coaching voor de zorg, mindfulness training, workshops voor groepen, en luistermeditaties. Met Chillen kun je leren maken kinderen op praktische wijze kennis met mediteren en affirmeren in de klas. Ook leren ze om te gaan met vervelende gedachten en gevoelens.

Mijn zorgprogramma is gericht op jonge patiënten en hun ouders. Naast ontspanning, troost en afleiding, leren kinderen onder meer hoe ze vervelende emoties kunnen loslaten, gedurende de periode dat ze bijv. in een ziekenhuis liggen.

Ik ben als Chilljuf verbonden aan verschillende ziekenhuizen, zorgklinieken en scholen. Ook verzorg ik op aanvraag in-company workshops voor groepen. Met Chilljuf online bied ik ‘live’ online meditaties en coaching voor iedereen die geinteresseerd is in spiritualiteit en zelfbewustzijn.

Wil je meer weten over Tiny Wisdom Program? Neem dan contact met mij op.

{

Annemieke Broere: leerkracht OBS Koningin Wilhelmina, Lekkerkerk

Voor mij een nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken ging zo rustig en respectvol, dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!

“Children see magic because they look for it”

Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program

Chillen in het bedrijfsleven

{

Diane van Veen, Communicatieadviseur Gispen

Rina heeft diverse meditatieworkshops gegeven voor de collega’s bij Gispen. De workshops zijn erg goed bevallen bij iedereen die eraan deel heeft genomen. Het is natuurlijk wat ongemakkelijk om met je collega’s in een ruimte te zitten en je ogen dicht te doen en op je ademhaling te focussen maar Rina stelde iedereen op het gemak. Ze leidde de workshops heel rustig en duidelijk en wist precies waar ze het over had en waar je tegenaan kon lopen. Ik was erna heel ontspannen en pas sommige oefeningen nog wel eens toe. Ik raad deze workshops zeker aan voor iedere werkgever die zijn werknemers handvaten voor focus en ontspanning wil geven.