Selecteer een pagina

Chillen kun je leren

Mediteren. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ik heb het geluk gehad met meditatie te zijn opgegroeid en gaf in 2013 mijn eerste workshops. Uiteindelijk werkte ik aan een programma voor kinderen die ik op laagdrempelige wijze de voordelen van meditatie kon leren.

Mijn eerste ‘Chillen kun je leren’ programma werd geïntroduceerd aan het basisonderwijs. Niet veel later volgde een speciaal zorgprogramma voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Chillen kun je leren bestaat o.a. uit geleide meditatie, coaching en muziek.

Voor mij een hele nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken, masseren ging zo rustig en respectvol dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft zeker bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!

Na een pilot van drie maanden koos het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor mijn Chillen kun je leren programma. Over onze samenwerking werd dit persbericht gepubliceerd.

Benieuwd hoe Chillen kun je leren in de praktijk gaat? Bekijk dan hieronder een korte film die in samenwerking met het Wilhelmina Kinderziekenhuis werd gemaakt.