Tiny Wisdom Program

Tiny Wisdom Program begon in 2017 als een korte workshopreeks voor het basisonderwijs en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi praktisch lesprogramma. Tiny Wisdom richt zich op h

Ik ben als programmaleider en ‘chilljuf’ verbonden aan verschillende kinderziekenhuizen, scholen en organisaties gericht op onderwijs, zorg en welzijn.

In mijn schoolprogramma leren kinderen en hun leerkrachten onder andere over (spiritueel) bewustzijn en ervaren zij de voordelen van ‘chillen’ in de klas. Het programma bestaat onder meer uit geleide meditatie, live muziek, stilte en ademhaling; ik bied op maat gemaakte programma’s die passen bij de wensen van de school.

Als chilljuf in de zorg bezoek ik jonge patiënten en hun naaste familieleden. Naast ontspanning, troost en afleiding, leer ik hen onder meer hoe zij vervelende gevoelens en gedachten kunnen ombuigen tijdens de periode dat ze in een ziekenhuis verblijven, voor/na een operatie of in de palliatieve fase van ziekte.

Wil je meer informatie over Tiny Wisdom Program of samenwerken met chilljuf? Neem contact op voor kennismakingsgesprek.

{

Annemieke Broere: leerkracht OBS Koningin Wilhelmina, Lekkerkerk

Voor mij een nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken ging zo rustig en respectvol, dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!

“Children see magic because they look for it”

Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program
Chillen kun je leren | Tiny Wisdom Program

Chillen in het bedrijfsleven

{

Diane van Veen, Communicatieadviseur Gispen

Rina heeft diverse meditatieworkshops gegeven voor de collega’s bij Gispen. De workshops zijn erg goed bevallen bij iedereen die eraan deel heeft genomen. Het is natuurlijk wat ongemakkelijk om met je collega’s in een ruimte te zitten en je ogen dicht te doen en op je ademhaling te focussen maar Rina stelde iedereen op het gemak. Ze leidde de workshops heel rustig en duidelijk en wist precies waar ze het over had en waar je tegenaan kon lopen. Ik was erna heel ontspannen en pas sommige oefeningen nog wel eens toe. Ik raad deze workshops zeker aan voor iedere werkgever die zijn werknemers handvaten voor focus en ontspanning wil geven.