Selecteer een pagina

Chillen kun je leren

Mediteren. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ik groeide op met meditatie en introduceerde ‘Chillen kun je leren’ voor het eerst in 2016 aan het basisonderwijs. In 2017 startte ik een samenwerking met het Wilhelmina Kinderziekenhuis en een jaar later met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Als ‘chilljuf’ verzorg ik individuele workshops voor patiënten en hun ouders.

Chillen kun je leren bestaat uit onder andere geleide meditatie, coaching en klankschaalmassage,

Voor mij een hele nieuwe, bijzondere ervaring; chillen in de klas. Kinderen die bewust leren omgaan met hun ademhaling, en met hun ogen dicht leren ontspannen op muziek. Ook het elkaar aanraken, masseren ging zo rustig en respectvol dit had ik van te voren niet kunnen denken. Jouw rust heeft zeker bijgedragen tot dit succes, Rina. Jouw lessen hebben zeker een toegevoegde waarde, nogmaals bedankt!

Na een pilot van drie maanden koos het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor mijn Chillen kun je leren programma. Over onze samenwerking werd dit persbericht gepubliceerd.

Benieuwd hoe Chillen kun je leren in de praktijk gaat? Bekijk dan hieronder een korte film die in samenwerking met het Wilhelmina Kinderziekenhuis werd gemaakt.