Selecteer een pagina

Blooming Talents

Blooming Talents is een danscoaching programma voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 23 jaar.

Blooming Talents is gericht op dansliefhebbers en jonge danstalenten zonder professionele dansopleiding of middelen hiervoor. Zij maken in korte tijd kennis met alles rondom dans en beweging; van danstechniek tot choreografie. De lessen worden gegeven door Rina, samen met een gastdocent.

De missie van Blooming Talents is om dans toegankelijk te maken voor alle jongeren, ongeacht hun dansniveau of kennis van een specifieke dansstijl. Het programma wordt afgesloten met een themadag, waarop deelnemers een kijkje krijgen in de wereld van een professionele danser of choreograaf.

Blooming Talents werkte samen met gastdocenten Manon Beernaert, Dimitra Kolokouri, Juvat Westendorp, Rinus Sprong en De Dutch Don’t Dance Division.

Naast een 6-wekelijks lesprogramma met themadag, kan je Blooming Talents ook als korte zomercursus, een dansweekend of privéles boeken. Wil je bijvoorbeeld goed voorbereid je dansauditie ingaan, of je choreografie (laten) bijschaven? Wil je zelfverzekerder op het podium staan of heb je behoefte aan extra inspiratie voor een dansstuk?

Neem contact op om je wensen te bespreken.